UEFA'ya ihbar TFF'ye ihtar

Şike süresince 22 Mart UEFA toplantısı öncesi çalışmalara başlayan Trabzon Fikir Kulübü yeni çalışmasını hukukçuların önerileri doğrultusunda gerçekleştirdi.UEFA’ya Türkiye’de ki yeni TFF Başkanı ve oluşturulan Tahkim Kurulu’nu ihbar eden Trabzon Fikir Ku

UEFA'ya ihbar TFF'ye ihtar

Şike süresince 22 Mart UEFA toplantısı öncesi çalışmalara başlayan Trabzon Fikir Kulübü yeni çalışmasını hukukçuların önerileri doğrultusunda gerçekleştirdi.

UEFA’ya Türkiye’de ki yeni TFF Başkanı ve oluşturulan Tahkim Kurulu’nu ihbar eden Trabzon Fikir Kulübü, yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın eski kulübünden 100 milyon Dolar alacağı olduğunu ve bu kulüp yöneticisi ve hocasının soruşturma sanıklarından olduğu vurgusunu da yaptı.

Yeni Tahkim Kurulu Başkanının seçilmeden önce sosyal Medya da yaptığı “Fenerbahçe’ye ceza verilemez” ifadeleri de UEFA’ya bildirilerek bu açıklamaların hukukta ihsası rey anlamına gelmektedir denildi.

Eski Tfff Yönetimi’ne çektikleri ihtarnameyi yeni TFF’ye de Noter kanalı ile gönderen Trabzon Fikir Kulübü üyeleri TFF’ye görevini ihmal etme ve kötüye kullanma mesajı verdiler.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre Trabzon Fikir Kulübü Üyeleri hafta sonuna doğru suç duyurularını yenileyecekler.

İşte Trabzon Fikir Kulübü tarafından UEFA çekilen bilgilendirme ve TFF’ye gönderilen İhtarnameler:

TFF'ye çekilen İhtarname (İndirmek için Tıklayınız)

UEFA'ya gönderilen İhbar (İndirmek için Tıklayınız)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor