UEFA'dan flaş karar! Aynı grup engeli

İspanya ve İngiltere arasında geçen sene kriz yaratan İspanya'nın güneyindeki Cebelitarık'la ilgili egemenlik krizi UEFA'ya da yansıdı.UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İspanya ve Cebelitarık'ın aynı gruplarda olmayacağını açıkladı. Geçen se

UEFA'dan flaş karar! Aynı grup engeli


İspanya ve İngiltere arasında geçen sene kriz yaratan İspanya'nın güneyindeki Cebelitarık'la ilgili egemenlik krizi UEFA'ya da yansıdı.

UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İspanya ve Cebelitarık'ın aynı gruplarda olmayacağını açıkladı. Geçen sene UEFA tarafından tanınan ve üye olarak kabul edilen Cebelitarık'ın bu ilk uluslararası turnuvası olacak.

UEFA ayrıca yaptığı açıklamada Euro 2016 gruplarında, birbiri ile siyasi krizler yaşayan Azerbaycan ve Ermenistan'nın da aynı gruplarda olmayacağını belirtti. Rusya ve Gürcistan arasında ise böyle bir problem olmadığı ve kurada aynı gruplara düşmeleri halinde bir sorun olmayacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor