Başbakan Kılıçdaroğlu'na süre verdi

Ankara'daki ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'le ilgili yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi. "C

Başbakan Kılıçdaroğlu'na süre verdi

Ankara'daki ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'le ilgili yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi. "CHP Genel Müdürü'ne pazar gününe kadar süre veriyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayınla ilgiki yolsuzluk klasörünü açıkla" diyen Başbakan, "Açıklamazsan, ben açıklayacağım" dedi.

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

"Sana pazar gününe kadar süre veriyorum. Pazar gününe kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayınla ilgili o yolsuzluk klasörünü açıklamazsan, CHP'nin özet klasörünü ben açıklayacağım. Yolsuzluğa karşıysan önce İstanbul adayının klasörünü açıkla. Oğlumla ilgili yaptığın açıklamalarda eğer ciddiysen, kalk elindeki belgelerini açıkla. Senin SSK genel müdürlüğündeki yaptıklarını Melih Bey'e havale ediyorum.

Sen genel başkanına yapılan kaset komplosu sayesinde buraya geldin. Sayın Baykal'a bu tezgahı kimin yaptığı ortaya çıkıyor.

Bu CHP ve statüko partileri 27 mayıs darbesinden bu yana her darbe girişiminin arkasındadır. CHP tutumuna dikkat edin, nerede darbe girişimi varsa, içeriğine bakmadan CHP orada destekçi olarak yer alıyor.
Mısır'daki darbeyi bile savundular. Şu anda paralel yapının darbe girişimini de CHP var gücüyle destekliyor. Kim olduklar CHP için hiç önemli değil, yeter ki demokrasiye saldırı olsun.

1 ay önce savcı ve hakimlere hakaret eden CHP, şimdi aynı hakimleri savunuyor. Devlet içine sızmak isteyen örgüte şimdi borazanlık yapıyor. CHP genel müdürü göreve geldiğinden bu yana sahte belgeleri elinde sallıyor. Eskiden sahte mailleri belge diye sallıyordu, şimdi terfi etti, üzerinde tutunak yazan belgeleri sallıyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset