TS'nin yiyecekleri iade edildi

Bordo - mavili kafilenin Trabzon'dan Hollanda'ya gelmesi ile gümrük yetkilileri, kafilenin yiyeceklerine el koymuştu.Kafile ile birlikte bulunan İdari Menejer Caner Çuvalcıoğlu, bu zamana kadar yaşamadıkları bir durumla karşı karşıya olduklarını, Lahey'de

TS'nin yiyecekleri iade edildi

Bordo - mavili kafilenin Trabzon'dan Hollanda'ya gelmesi ile gümrük yetkilileri, kafilenin yiyeceklerine el koymuştu.

Kafile ile birlikte bulunan İdari Menejer Caner Çuvalcıoğlu, bu zamana kadar yaşamadıkları bir durumla karşı karşıya olduklarını, Lahey'deki Türk yetkililerle görüştüklerini ifade etti..

Bu sabah konu ile ilgili olarak görüştüğümüz T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsolos Aslin Savran sorunun çözüldüğünü açıkladı.

Trabzonspor kafilesinin beraberlerinde getirdikleri et, tereyağ, kaymak ve bal gibi yiyeceklere Hollanda'ya yurt dışından hayvansal gıda ürünlerinin girmesinin yasak olduğu gerekçesi el konulmuştu.

Hollanda’daki Türk yetkililerin devreye girmesi sonucu AB’nin en sert ''Gıda Yasası'' delinerek yiyeceklerin Hollanda’ya sokulması sağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor