TS'nin verilmeyen golü için ne dedi?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 7. dakikasında gelişen pozisyonda topun çizgiyi geçmesinin ardından topa müdahale ederek uzaklaştıran  Egemen Korkmaz çok tartışılan pozisyonu yorumladı.Bekir’in kısa düşen geri pasında kaleci Volkan’ın uzaklaştırmakta zorla

TS'nin verilmeyen golü için ne dedi?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 7. dakikasında gelişen pozisyonda topun çizgiyi geçmesinin ardından topa müdahale ederek uzaklaştıran  Egemen Korkmaz çok tartışılan pozisyonu yorumladı.

Bekir’in kısa düşen geri pasında kaleci Volkan’ın uzaklaştırmakta zorlandığı topu Adrian neredeyse orta alandan havalandırmış, meşin yuvarlak Fenerbahçe kalesinde çizgiyi geçtikten sonra Egemen’in müdahale yapması ve Trabzonspor'un golünün verilmemesi “top çizgiyi geçti mi, geçmedi mi?” polemiklerini de beraberinde getirmişti.

Olayın  içindeki oyuncu olan Egemen, “Ben de gol olup olmadığını bilmiyorum” derken, yaşadığı o anı şöyle anlattı;

“Adrian’ın pozisyonda doğrudan kaleye vuracağını hissettim ve kaleye yöneldim. Volkan ile çarpışma tehlikemiz olduğu için bir yandan da onu gözledim. Topu çıkaramayacağımı düşünmedim. Zaten oyun karakterimde hep sonuna kadar mücadele etmek var. Bu yüzden son ana kadar topu takip ettim ve çıkardım. Maçın ardından pozisyonun tekrarını izlemedim. Zaten çok televizyon seyretmem. Gol mü değil mi, ben de bilmiyorum. Hakem gol verse itiraz etmezdim. Hakemin kararına saygı duymak gerekir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor