TS'den Sercan açıklaması

Trabzonspor’da transfer dönemi devam ederken ismi spor basınında yer tutan Bursasporlu Sercan Yıldırım için Trabzonspor yönetimi açıklama yaptı.Bu hafta içerisinde 4 isimle masaya oturarak transferi sürdüren Trabzonspor’da Sercan Yıldırım’ın da listede ol

TS'den Sercan açıklaması

Trabzonspor’da transfer dönemi devam ederken ismi spor basınında yer tutan Bursasporlu Sercan Yıldırım için Trabzonspor yönetimi açıklama yaptı.

Bu hafta içerisinde 4 isimle masaya oturarak transferi sürdüren Trabzonspor’da Sercan Yıldırım’ın da listede olduğu basında iddialarla yer tutmuştu.

Bunun üzerine Haber61 spor servisinin araştırması neticesinde bu transferin söz konusu olmadığı öğrenildi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Sercan Yıldırım’la ilgilenmediklerini söylerken, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da “Sercan Yıldırım bizim gündemimizde hiç olmadı. Sercan’la ilgilenmiyoruz. Şenol Hocamız bizden kimi isterse biz onunla ilgileniriz. Şuana kadar da Şenol Hoca’dan böyle bir istek gelmedi. Basındaki haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor