Şakar: Güçlü kadro kuruyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak güçlü bir kadro kurduklarını söyledi.Şakar, Umut Bulut’un transferiyle ilgili olarak ise kimseyle görüşmediklerini belirtti.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını

Şakar: Güçlü kadro kuruyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak güçlü bir kadro kurduklarını söyledi.

Şakar, Umut Bulut’un transferiyle ilgili olarak ise kimseyle görüşmediklerini belirtti.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarının büyük bir titizlik içerisinde sürdüğünü söyledi. Şakar, görüşme halinde oldukları bir çok oyuncu bulunduğunu belirterek, “Bu isimleri çok sık gündemimize alıp kamuoyu ile paylaşmak istemiyoruz. Transferleri yaptıktan sonra konuşmak daha iyi olacaktır. Ama Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek güçlü bir kadro kuruyoruz” dedi.

Şakar, Toulouse’ye gideceği iddia edilen Umut Bulut’la ilgili olarak ise, “Umut bizim sözleşmeli oyuncumuz ve bu transferle ilgili olarak kimseyle görüşmüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor