TS'den Giray için müthiş teklif

Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Gi

TS'den Giray için müthiş teklif

Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu.

Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.

Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor