Şener Gökdeniz gitmek istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz'e Rus kulüplerinden gelen transfer önerilerinin değerlendirildiğini söyledi.Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelirken Gökdeniz'i göndermek düşüncesinde olmadıkları

Şener Gökdeniz gitmek istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz'e Rus kulüplerinden gelen transfer önerilerinin değerlendirildiğini söyledi.
Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelirken Gökdeniz'i göndermek düşüncesinde olmadıklarını belirterek, ''Ancak kendisi özel hayatında yaşanan problemlerden dolayı gitmek istediğini söyledi. Zorla bir oyuncuyu takımda oynatmak mümkün değil'' dedi.
Bu noktada Trabzonspor'un menfaatlerinin gündeme geldiğini ifade eden Şener, ''Gökdeniz'e gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Rubin Kazan ve Saturn takımlarının teklifleri var. Rubin Kazan daha ciddi gözüküyor. Arkadaşlarımız bu konuda görüşmeler yapıyorlar. Yarına kadar bu iş sonuçlanır. Trabzonspor, büyük bir camia ve hiçbir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider, yüz tane Gökdeniz gelir. Bir oyuncuyu zorla takımda oynatamazsınız'' diye konuştu.

-HAZİRANA KADAR 4-5 OYUNCU''-

Şener, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve Tunus'a gittiğini kaydederek, şöyle devam etti:
''Barış gibi genç oyuncularımız geliyor. Hazirana kadar 4-5 oyuncu ile ön protokol imzalayacağız. Bu oyuncular direkt katkı sağlayacak oyuncular olacak. Hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle futbolcuları tekrar izleyeceğiz. İyi oyuncular almamız lazım. Şampiyonluk için iyi bir kadro oluşturmak gerekli. Ümit milli oyuncularla da takıma takviye yapacağız. Haziranda transferi tamamlayacağız ve kampa sorunsuz gireceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler