TS'den engelli taraftarlara uyarı!

Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, takımın maçlarını izlemek isteyen engelli taraftarların yeni dönemde stadyuma girebilmeleri için "Passolig Kart" almaları gerektiğini belirtti.Sadıklar, kulübün internet sitesi üzeri

TS'den engelli taraftarlara uyarı!

Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, takımın maçlarını izlemek isteyen engelli taraftarların yeni dönemde stadyuma girebilmeleri için "Passolig Kart" almaları gerektiğini belirtti.

Sadıklar, kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda engelli seyirci tribün sayısının 110 olduğunu, yeni sezonda maçları izlemek isteyen engelli taraftarların mutlaka Passolig Kart alması gerektiğini ifade etti.

Stada giriş yapan engelilerin yanlarında bulundurdukları refakatçilar konusunda ricaları olduğuna vurgu yapan Sadıklar, şunları kaydetti:

"Eğer ihtiyaçları yoksa ve kendi başlarına ihtiyaçlarını giderebiliyorsa yanlarında refakatçi getirmemelerini rica ediyoruz. Çünkü tribün kapasitemiz sınırlı olduğundan oraya giren her refakatçi bir diğer engelli taraftarımızı maç izlemekten alıkoyabilir. Bu kapsamda yeni sezonda maçları izlemek isteyen engelli taraftarlarımızın engelli belgeleriyle birlikte bir an önce Passolig noktalarına ulaşarak kartlarını çıkarmaları gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor