TS'de İgor'un son durumu

Dün oynanan Trabzonspor MP-Aliağa Petkim karşılaşması sırasında Kampas Kambala'nın centilmenlik dışı dirseğine maruz kalarak hastaneye kaldırılan İgor Milosevic'in Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı yarın belli olacak.Dün Aliağa Petkim ile oy

TS'de İgor'un son durumu

Dün oynanan Trabzonspor MP-Aliağa Petkim karşılaşması sırasında Kampas Kambala'nın centilmenlik dışı dirseğine maruz kalarak hastaneye kaldırılan İgor Milosevic'in Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı yarın belli olacak.

Dün Aliağa Petkim ile oynanan çeyrek final karşılaşması sırasında Kambala'nın centilmenlik dışı dirseğine maruz kalan ve salonu sedyeyle terketmek zorunda kalan Trabzonspor'un oyun kurucusu İgor Miloseviç'in hastanede çekilen filimlerinde ve yapılan kontrollerinde çok önemli bir sakatlığının olmadığı bilgisine dün ulaşmış ve bu bilgiyi vermiştik.

Bugün yapılan antrenmanda hafif ağrısı bulunan İgor Miloseviç sadece şut çalıştı.

Yarın sabah tekrar doktor kontrolünden geçecek olan İgor Miloseviç'in Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı ise yarınki kontrol sonunda belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor