TS'de herkes konuştu! Mini toplantı

Bu arada tüm futbolcularla da bir görüşme yapan Hami Mandıralı’nın Avrupa kupaları hedefinde yara aldıklarını vurgulayarak tüm futbolculardan özveri istedi.Takım kaptanlarından da takım içerisindeki arkadaşlık ruhunu artıracak eylemlerde bulunmalarını ist

TS'de herkes konuştu! Mini toplantı

Bu arada tüm futbolcularla da bir görüşme yapan Hami Mandıralı’nın Avrupa kupaları hedefinde yara aldıklarını vurgulayarak tüm futbolculardan özveri istedi.

Takım kaptanlarından da takım içerisindeki arkadaşlık ruhunu artıracak eylemlerde bulunmalarını isteyen Hami Mandıralı’nın futbolcularını, "Biz iyi bir takım olursak zaten istediklerimizi yaparız. O yüzden arkadaşlık ruhu çok önemli" diye uyardı.

Bordo mavili takımın kaptanları Onur, Olcan ve Mustafa’nın da takım arkadaşlarına daha hırslı olmaları yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi. Yabancı oyuncularında bazı sorunları aktardığı mini toplantı da futbolcular Gençlerbirliği maçının kazanılması için kendilerine söz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor