TS'de ciddiyet kampta da sürecek

Antalya'daki özel maç için Schalke ve Werder Bremen'i seçen Fırtına'nın patronu, “Ligde önde değil, gerideymiş gibi davranmalıyız. Bu ciddiyet kampta da sürecek” dedi.Süper Lig’in ilk yarısını zirvede kapatan ve yakaladığı önemli puan avantajı sebebiyle m

TS'de ciddiyet kampta da sürecek

Antalya'daki özel maç için Schalke ve Werder Bremen'i seçen Fırtına'nın patronu, “Ligde önde değil, gerideymiş gibi davranmalıyız. Bu ciddiyet kampta da sürecek” dedi.

Süper Lig’in ilk yarısını zirvede kapatan ve yakaladığı önemli puan avantajı sebebiyle mutlu sona en yakın takım olarak görülen Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in ise rehavete kapılmaya hiç niyeti yok.

Antalya’da 29 Aralık’ta başlayacak olan ikinci yarı hazırlıklarında da sezon içi ciddiyetinin sürdürmeyi planlayan deneyimli antrenör, özel maç tercihlerini de buna uygun yaptı.

Güçlü rakiplerle görüşülmesini isteyen Güneş, Werder Bremen ve Schalke 04 ile alınan maçları memnuniyetle karşıladı.

Her fırsatta, “Süper Lig’de lideriz ama ikinci yarıya sezon başı gibi bakacağız. Hatta öndeymiş gibi değil, geriden gelip birilerine yetişmek zorundaymışız gibi mücadele edeceğiz” ifadelerini kullanan Bordo-Mavililer’in antrenörü, yöneticilerden de bu konuda hassas olmalarını ve şampiyonluk sözünün sürekli gündemde tutulmamasını isteyecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor