TS yenerse Aybaba rekor kıracak(!)

Milli Maçlar nedeniyle lige verilen aranın sonrasında İnönü'de Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Aybaba rekor kırabilir(!).Gaziantep, Sivas ve Fenerbahçe yenilgileri ile kabus gibi bir dönem yaşayan siyah-beyazlı ekip Trabzonspor maçında kötü bir r

TS yenerse Aybaba rekor kıracak(!)

Milli Maçlar nedeniyle lige verilen aranın sonrasında İnönü'de Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Aybaba rekor kırabilir(!).

Gaziantep, Sivas ve Fenerbahçe yenilgileri ile kabus gibi bir dönem yaşayan siyah-beyazlı ekip Trabzonspor maçında kötü bir rekoru kırmamak için var güçleri ile hazırlanıyorlar.

Trabzonspor'un BJK'yi yenmesi halinde  Beşiktaş'ı kötü bir sürpriz bekliyor.

 

Ligdeki son 3 maçını yitiren Beşiktaş, Trabzonspor'a da kaybederse 1997-1998 sezonunda kırdığı bir rekoru egale edecek. 15 yıl önce Toshack yönetimindeki siyah-beyazlılar, 21-24 hafta arasında arka arkaya Samsun, Trabzon, Altay ve Galatasaray'a kaybetmiş, son 15 yıldaki en uzun mağlubiyet serisini yaşamıştı. Sezona mali sıkıntılarla giren Samet Aybaba'nın Beşiktaş'ı bu kötü rekorun kıyısında bulunuyor..

 

Bunun yanında Kartal, son 15 yıllık dönemde ise iki kez 6 maçlık kazanamama serileri yaşadı. 2003-2004'te Lucescu ile 28-34 hafalar arası 2 beraberlik 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ise 32. hafta ile Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk 3 haftası arasında 2 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor