Abdullah Avcı'nın yerine o geliyor!

Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine milli takımda teknik direktör değişikliği de gündemin birinci konusu haline geldi. Avdullah Avcı'nın istifa edeceği ve yerine Orduspor'un başarılı teknik direktörü Hect

Abdullah Avcı'nın yerine o geliyor!

Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine milli takımda teknik direktör değişikliği de gündemin birinci konusu haline geldi. Avdullah Avcı'nın istifa edeceği ve yerine Orduspor'un başarılı teknik direktörü Hectur Cuper'in Milli Takım'ın başına getireleceği yönünde dedikodular çıkmaya başladı..

 HECTOR CUPER SESLERİ

Olası bir Macaristan yenilgisinin ardından Abdullah Avcı'nın görevi bırakma ihtimaline karşılık birinci aday Mustafa Denizli dışında, Orduspor'da büyük bir başarı gösteren Hector Cuper'in ismi de gündeme geldi.

 3 YIL GÜRCİSTAN'I ÇALIŞTIRDI

57 yaşındaki Arjantinli ünlü teknik adam, 2008-2011 yıllarında 3 yıl boyunca Gürcistan Milli Takımı'nda da görev almıştı. Şart koşması halinde Cuper'in, Ay-Yıldızlı ekibi Orduspor'la birlikte çalıştırabileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor