TS taraftarından ilk imzalar!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde üst üste yaşanan istifalar ve camiadan yapılan yeniden seçim çağırıları karşılık buldu.Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul çağrısı için ilk imzalar Trabzon Fikir Kulübü'nden geldi. Yapılan o çağr

TS taraftarından ilk imzalar!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde üst üste yaşanan istifalar ve camiadan yapılan yeniden seçim çağırıları karşılık buldu.

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul çağrısı için ilk imzalar Trabzon Fikir Kulübü'nden geldi. Yapılan o çağrıda "Bizler Trabzonspor Kulübü MD. 30, TMK. 75 ve ilgili yönetmelikler gereği en son Olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkı elde eden üyelerle seçimli – seçimsiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılması için Trabzonspor Yönetim Kurulu’nu göreve davet eder, gereğinin yapılmasını kulüp üyeliğinin tarafımıza verdiği hak ve yetkilerle talep ederiz" ifadelerine yer verildi.

İşte o başvuru ve imzalar...

tarama0002.jpg

tarama0003.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor