TS kongresinde muhalifler seçim istedi!

Trabzonspor Olağan Genel Kurul toplantısında muhalifler seçim maddesi istedi ama bu teklif kabul görmedi. Gergin anların yaşandığı bu teklif protestolar altında gerçekleşti.Kongreden fotoğraflar için tıklayınKESİNLEŞMİŞ YARGI KARARI YOKDivan Başkanı Av.Ah

TS kongresinde muhalifler seçim istedi!


Trabzonspor Olağan Genel Kurul toplantısında muhalifler seçim maddesi istedi ama bu teklif kabul görmedi. Gergin anların yaşandığı bu teklif protestolar altında gerçekleşti.

Kongreden fotoğraflar için tıklayın


KESİNLEŞMİŞ YARGI KARARI YOK
Divan Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, “Gündemi seçim maddesi olmayan genel kurullarda seçim maddesinin eklenmesinin reddine karar veriyoruz. Mahkemenin bir önceki genel kurulun ilgili maddesi ile ilgili verdiği karar henüz kesinleşmiş bir yargı kararı olmadığı için Trabzonspor kulübünün bu karara temyiz yoluna gitmesi nedeniyle henüz kararın kesinleşmediğini dikkate alarak genel kurulun seçimli yapılmasını divan kurulu olarak oy birliği ile reddine karar veriyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor