Vezirköprülülerin soğukla savaşı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde elektrik kesintisi sonrasında, doğal gaz dağıtımında ortaya çıkan dalgalanma nedeniyle binalardaki güvenlik sistemi devreye girerek otomatik vanalar gazı kesince doğal gazlı binalarda vatandaşlar günü soğukta geçirmek zorund

Vezirköprülülerin soğukla savaşı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde elektrik kesintisi sonrasında, doğal gaz dağıtımında ortaya çıkan dalgalanma nedeniyle binalardaki güvenlik sistemi devreye girerek otomatik vanalar gazı kesince doğal gazlı binalarda vatandaşlar günü soğukta geçirmek zorunda kaldılar.

Vatandaşlar, mevsimin en soğuk günlerinde doğal gazın kesilmesinin kendilerini mağdur ettiğini belirterek, yetkililerin bu tür sorunların yaşanmaması için gerekli tedbirleri almasını istediler.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Akmercan Delta Doğalgaz İşletme Şefi Esat Hancı, gün içerisinde Bahçekonak ana istasyonunda meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle doğal gaz dağıtımında yaşanan sıkıntının en kısa sürede giderilmesi için ekiplerin seferber edildiğini, bu kesinti sonrasında Vezirköprü genelinde yaşanan doğalgaz dağıtım miktarındaki dalgalanma nedeniyle, binalardaki otomatik doğal gaz emniyet vanalarının devreye girerek, gazın kesildiğini, bu sorunu yaşayan binalarda da açma işleminin kontrollü olarak ekipler tarafından yapıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem