TS kamuoyunu bilgilendirdi

İşte Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama:"Takımımızın Turkcell Süper Ligi'nde sergileşmiş olduğu üstün performans ve zirve yarışındaki iddialı konumu değerli taraftarlarımızın müsabakalara olan ilgisini de her geçen gün daha da arttırmaktadır. Gerek

TS  kamuoyunu bilgilendirdi

İşte Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Takımımızın Turkcell Süper Ligi'nde sergileşmiş olduğu üstün performans ve zirve yarışındaki iddialı konumu değerli taraftarlarımızın müsabakalara olan ilgisini de her geçen gün daha da arttırmaktadır.


Gerek Trabzon'da gerekse de şehir dışında oynadığımız tüm müsabakalarda yanımızda olan taraftar desteğini ve gelen yoğun talebi düşünerek Yönetim Kurulumuz, deplasman kombinesi uygulaması kapsamında Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Gaziantep'de oynayacağımız Gaziantepspor müsabakası için kafilemizi taşıyacak uçağın büyütülmesi kararını alarak gerekli prosedürleri tamamlamıştır. Buna göre doğacak ek kontenjanı değerlendirmek isteyen taraftarlarımız bugünden itibaren kulübümüzle temasa geçerek rezervasyonlarını yaptırabileceklerdir. Sayıdaki sınırlılık nedeniyle talepler başvuru sırasına göre değerlendirmeye alınacak ve planlama ona göre yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"


İrtibat İçin Telefon Numaraları:

0462 325 09 67 - Osman AYDIN (Genel Müdür Yardımcısı)

0462 325 09 88 - Emel BEKLEMİŞ (Halkla İlişkiler Yetkilisi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor