TS hentbol'da galibiyet peşinde

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yarın Yeditepe Spor Kulübü ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakiplerini yenerek hem moral hem de puanlar kazanmak istediklerini söyledi.Kaynak, Yeditepe Spor Kulübü'nün ligin alt sıralarında yer alan

TS hentbol'da galibiyet peşinde

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yarın Yeditepe Spor Kulübü ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakiplerini yenerek hem moral hem de puanlar kazanmak istediklerini söyledi.

Kaynak, Yeditepe Spor Kulübü'nün ligin alt sıralarında yer alan bir ekip olduğunu, bu nedenle karşılaşmaya kazanma arzusuyla çıkacaklarını belirterek, "Bu hafta da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk üçe girmek için bu maçtan galip ayrılıp Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına çıkmalıyız. Hedeflerimizi büyüttük. Titiz bir oyun ortaya koyacağız. Zaten sistemimiz de oturmuş durumda" dedi.

Her karşılaşmaya kazanma arzusuyla çıktıklarını dile getiren Kaynak, "Bu karşılaşmada da aynı niyetle oynayacağız. Oyun anlayışımız her zaman olduğu gibi tedbirli olacak. Savunmamızda hatalar yapmayıp daha çok rakibe hatalar yaptırarak pozisyonlar arayacağız. Hızlı çıkışlarımızla sayı arayacağız. Ürettiğimiz her pozisyonda sayı bulabilirsek maçın galibi oluruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Ben tüm oyuncularıma güveniyorum. İyi durumdayız ve bu maçı da kazanıp hem moral hem de puanlar kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Tüm sporseverleri maça davet eden Kaynak, "Çıkışımızda önemli katkıları bulunan Trabzonsporlu taraftarların desteğine her zaman olduğu gibi bu maçta da ihtiyacımız olacak. Bu nedenle bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak, sakatlığı bulunan Dmytro Poliak'in bu maçta takımdaki yerini alamayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor