1461'in rakibi Antep

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Gaziantep'ten kazanarak dönmek istediklerini söyledi.Alemdaroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile aralarında 1 puan fark olduğ

1461'in rakibi Antep

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Gaziantep'ten kazanarak dönmek istediklerini söyledi.

Alemdaroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile aralarında 1 puan fark olduğunu belirterek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un sahasında kazanmak isteyeceğini fakat kendilerinin de üstün performans gösterip Trabzon'a puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade etti.

Her şeyden önce iyi bir mücadele olmasını istediklerini kaydeden Alemdaroğlu, "Sporcularımın durumu oldukça iyi. Şayet Boluspor maçının ikinci yarısında oynadığımız gibi oynayabilirsek gülen taraf biz oluruz. Puan kaybı yaşamak istemediğimiz bir maça çıkacağız. Kazanıp dönmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sakatlıkları bulunan Alim Öztürk, Mustafa Tiryaki ve Ali Han Tuncer'in forma giyemeyeceği, sakat olan Jebrin'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor