TS CL'ye alınacak mı ?

UEFA Trabzonspor ve Galatasaray’a Avrupa kupalarına katılma izni verdi. İznin Fenerbahçe’ye verilmemesi Trabzonspor’un yine Fenerbahçe yerine Şampiyonlar Ligi’ne alınma ihtimalini çok yükseltti. TRABZON ŞAMPİYONLAR LİGİNEGeçtiğimiz sezon ön eleme maçında

TS CL'ye alınacak mı ?

UEFA Trabzonspor ve Galatasaray’a Avrupa kupalarına katılma izni verdi. İznin Fenerbahçe’ye verilmemesi Trabzonspor’un yine Fenerbahçe yerine Şampiyonlar Ligi’ne alınma ihtimalini çok yükseltti.

 

TRABZON ŞAMPİYONLAR LİGİNE

Geçtiğimiz sezon ön eleme maçında Benfica'ya elendikten sonra UEFA tarafından F.Bahçe yerine Şampiyonlar Ligi’ne alınan Trabzonspor’u bu sezon yeniden Şampiyonlar ligi heyecanı sardı.

 

Geçtiğimiz sezon, ön eleme maçları oynandığı için UEFA Türkiye’den ikinci bir takımı şampiyonlar ligine dahil etmezken bu sezon maçlar başlamadığı için Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligine alınma beklentisini yükseltti

 

TRABZON’UN ŞANSI YÜKSEK

Bu sezon lig şampiyonu olan Galatasaray UEFA Şampiyonlar ligine direkt olarak katılacak. Süper Lig’i ikinci bitirerek Ş.Liginde ön eleme oynama hakkı kazanan F.Bahçe’ye yine UEFA’dan Avrupa yasağı geldi.

 

UEFA ön eleme maçları başlamadığı için Türkiye’den bir takımı daha Şampiyonlar Ligine dahil etmesi halinde Trabzonspor yine Şampiyonlar Ligi’nde olması bekleniyor.

 

Bu konuda karar henüz verilmezken bordo mavili camianın da bu yönde ki beklentileri artmaya başladı. UEFA Türkiye’den Şampiyonlar Ligi’ne iki takım alması halinde bordo mavililer lige ön eleme oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor