TS Baskette hedef belirlendi!

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı ve A Takım Sorumlusu Ceyhun Eskici, basamakları tek tek çıkarak basketbolda zirveye yerleşen bir takım olacaklarını belirterek, kısa, orta ve uzun vadede ligde kalıcı bir takım oluşturma planının ardından Avr

TS Baskette hedef belirlendi!

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı ve A Takım Sorumlusu Ceyhun Eskici, basamakları tek tek çıkarak basketbolda zirveye yerleşen bir takım olacaklarını belirterek, kısa, orta ve uzun vadede ligde kalıcı bir takım oluşturma planının ardından Avrupa'da mücadele eden bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi.

1 yıllık aradan sonra elde ettiği başarının ardından yeniden Beko Basketbol Ligi'ne dönen Trabzonspor, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle iddialı bir takım olmayı hedefliyor.

Kişilerin gelip geçici kurumların ise kalıcı olduğunu belirten Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Ceyhun Eskici, profesyonel yapıyı kulübe yerleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Trabzonspor markasının yüceliğinin verdiği sorumluluğu taşıyacak anlayışta olan arkadaşlardan birlikte yola çıktı. İlk olarak A'dan Z'ye kulübe profesyonel bir yapı içinde oturtmayı planlıyoruz. Bu eksikliği gidermek ilk hedefimiz olacak. Bu anlamda belli bir mesafe aldık" ifadesini kullandı.

Hedeflerinin zirve mücadelesi veren bir Trobzonspor olduğunu anlatan Eskici, "Kısa, orta ve uzun vadede takımı ligde kalıcı konuma taşımak, daha sonra Avrupa kupalarında oynamak ve ardından zirve mücadelesi veren bir konuma taşımak hedefimiz olacak. Altyapısı ve A Takımı ile Trabzon ile bütünleşen bir takım oluşturarak basketbol kültürünü Trabzon'a yerleştirmek istiyoruz. Futbol takımı gibi sürekli zirveye oynayan bir takım kurmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Trabzonspor ismi olduğu her yerde sürekli zirveye oynar. Bu manada bilgi ve birikimimizi en üst seviyede kullanacağız" dedi.

Yaptıkları transferlerle güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini kaydeden Eskici, "Yaptığımız transferlerle iyi bir takım kurma yolunda önemli adım attığımızı düşünüyorum. Trabzonspor'u zirveye taşıyacak isimlerle birlikte olmaya özen gösterdik. Her kesimin beğenisini kazanan isimlerle sağlam temeller üzerine kurulu bir Trabzonspor'u inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor