iPhone 5S'te bu özellik kesin olacak!

Şimdiye kadar Apple’ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5S hakkında yapılan söylentilerde cihazın parmak okuyucu sensöre ve çift LED flaş özelliğine sahip olacağı iddia edilmişti. Şimdi sızdırılan görüntüler çift LED Flaş özelliğini doğruluyor.iPhone 5S’

iPhone 5S'te bu özellik kesin olacak!

Şimdiye kadar Apple’ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5S hakkında yapılan söylentilerde cihazın parmak okuyucu sensöre ve çift LED flaş özelliğine sahip olacağı iddia edilmişti. Şimdi sızdırılan görüntüler çift LED Flaş özelliğini doğruluyor.

iPhone 5S’in bir parçasına ait olduğu iddia edilen görüntüde, cihazın kamera bölümüne gelecek olan kasa kısmındaki deliğin büyüklüğü çift LED Flaş özelliğini doğruluyor.

Apple’ın yeni iPhone modelleri merakla bekleniyor. Tüm söylenti ve sızdırılan bilgilerin doğruluğunu görmek için bir aydan daha kısa bir zaman kaldı. Bakalım Apple yeni iPhone’larda kullanıcılarına neler sunacak.

1376306670_double-flash-iphone-5s.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji