Transferde anlaşma sağlandı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, İnegölspor'dan orta alan oyuncusu Çağdaş Topal ile prensipte anlaştı. Teknik direktör Ömer Ortakudaş, her konuda anlaştıkları 28 yaşındaki Çağdaş ile 2 gün içerisinde resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi. İht

Transferde anlaşma sağlandı!
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, İnegölspor'dan orta alan oyuncusu Çağdaş Topal ile prensipte anlaştı.
 
Teknik direktör Ömer Ortakudaş, her konuda anlaştıkları 28 yaşındaki Çağdaş ile 2 gün içerisinde resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
 
İhtiyaçları olan bir mevkiye takviye yaptıklarını ifade eden Ortakudaş, "Çağdaş hem yetenekli hem de tecrübeli bir futbolcu. Transferi ile kadromuzu güçlendirdik. Kendisi ile anlaştığımız için mutluyuz. Bu transfer hem kendisine hem de Düzyurtspor'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler