Bir bardak çay zammı geri alındı!

Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda çay ve içecek fiyatlarına yapılan yüzde 50’lik zam geri alındı. Yeni tarife belirlenene kadar eski tarife uygulanacak.  Belediye Başkanı Ercan Çimen'in Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası ve G

Bir bardak çay zammı geri alındı!
Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda çay ve içecek fiyatlarına yapılan yüzde 50’lik zam geri alındı. Yeni tarife belirlenene kadar eski tarife uygulanacak. 
 
Belediye Başkanı Ercan Çimen'in Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası ve Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından belirlenen Çay ocağı, kahvehane ve çay bahçesi zamlı içecek fiyatlarına yönelik olarak Gümüşhane Valiliği'ne yaptığı itiraz görüşülerek karara bağlandı.
 
Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon, “Komisyon tarifeleri uygun görmemiş ve eski fiyat tarifesinin uygulanmasına devam edilmesi” kararını alıp kararı gereği için Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına gönderirken, karara göre yeni içecek fiyat tarifesi belirlenene kadar, eski tarife yürürlükte olacak.
Gümüşhane’de yaklaşık 5 yıldan beri 50 kuruşa satılan çay, geçtiğimiz haftalarda alınan zam kararı ile 75 kuruşa çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel