Trabzon'un rakibi İnter geldi!

Salı akşamı Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan İnter bu akşam Trabzon’a geldiTrabzonspor’un salı akşamı UEFA Şampiyonlar ligi gurup maçında karşı karşıya geleceği İtalyan temsilcisi İnter bu akşam Trabzon’a geldi.20 kişilik futbolcu kadrosunun yan

Trabzon'un rakibi İnter geldi!

Salı akşamı Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan İnter bu akşam Trabzon’a geldi

Trabzonspor’un salı akşamı UEFA Şampiyonlar ligi gurup maçında karşı karşıya geleceği İtalyan temsilcisi İnter bu akşam Trabzon’a geldi.

20 kişilik futbolcu kadrosunun yanı sıra kulüp görevlileri basın mensupları ve kulüp sponsorlardan oluşan 100 kişilik gurupla Trabzon havalimanına gelen gelen kafileyi Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra Gürcsitan’dan gelen 5 kişilik İnter taraftarı bir gurup karşıladı.

Yarım saat rotarlı olarak Trabzon havalimanına gelen İnter kafilesini karşılayan Trabzonspor taraftarları teknik direktör Raineri’ye çiçek verdi.Taraftarlar bir süre “ I love you İnter “şeklinde tazahürat yaptı. Teknik direktör Raineri Trabzonspor taraftarlarının yanına giderek onları selamladı.Taraftarlar teknik direktör Raineri’ye üzerinde “ Bize Heryer Trabzon yazılı Kaşkol verdiler.

İtalyan temsilcisi İnter Trabzon havalimanından maç satına kadar kamp yapacakları Novotel'e gittiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor