Albay Çiçek avukat olacak!

Genelkurmay'ın kara propaganda için kurduğu iddia edilen internet siteleriyle ilgili andıç soruşturması kapsamında 'Islak İmza', 'Balyoz' ve 'Ergenekon' adıyla bilinen davalardan tutuklu Kurmay Albay Dursun Çiçek avukat olacak.Dokuz Eylül Üniversitesi Huk

Albay Çiçek avukat olacak!

Genelkurmay'ın kara propaganda için kurduğu iddia edilen internet siteleriyle ilgili andıç soruşturması kapsamında 'Islak İmza', 'Balyoz' ve 'Ergenekon' adıyla bilinen davalardan tutuklu Kurmay Albay Dursun Çiçek avukat olacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi olan ve Hasdal Askeri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Çiçek, sınavlara girmek için İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne nakledilecek.

Üç ayrı davadan tutuklu bulunan Kurmay Albay Dursun Çiçek, bu yıl girdiği sınavları kazanıp İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kaydını yaptırdı. Hukuk Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Dursun Çiçek’in, tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevi'nde, 15 Aralık'ta başlayacak vize sınavlarına çalışıp hazırlandı. Albay Çiçek, öğrencisi olduğu Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi'nde gelecek ay yapılacak sınavlara girmek için, bu ayın sonunda Hasdal'dan İzmir’in Buca İlçesi Kırıklar Köyü yakınındaki İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne nakledilecek.

TAM GÜVENLİKLİ
Dursun Çiçek, sınavların yapılacağı 15 Aralık - 4 Ocak 2011 tarihleri arasında naklinin İzmir 1 Nolu F Tipi Cezaevi'ne yapılması için Adalet Bakanlığı'na, avukat kızı İrem Çiçek aracılığıyla başvurdu. Bakanlık Dursun Çiçek'in talebini yerinde gördü. Sınavların süreceği üç hafta boyunca İzmir’deki cezaevinde kalacak olan Dursun Çiçek'in naklinin ne zaman yapılacağı ise sır gibi saklanıyor.

Kurmay Albay Dursun Çiçek sınavlara, fakülteden gelecek gözetmenler eşliğinde, belirlenen sürelerde, cezaevi yönetiminin belirlediği odada girecek. Dursun Çiçek'in tam güvenli olan cezaevinde, dubleks tipi odada tek başına kalacak.

KIZI DA YAZMIŞTI
Yargılaması süren davalarda Dursun Çiçek'i savunan avukat kızı İrem Çiçek de Twitter’de, babasının fakülteye kaydını yaptırdığını yazmıştı. 'Balyoz', 'Ergenekon' ve 'Islak İmza' davalarında tutuklu olan Albay Dursun Çiçek’in kızı, babasının İzmir de Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydolduğunu belirtip, "Babam Dokuz Eylül Hukuk’a yazıldı. Sınavlara girecek. Bana 1’inci sınıfta okuyan bir öğrenci lazım. Kitaplar ve sınavlar ile ilgili olarak" demişti.

Babası tutuklandığında stajyer olan İrem Çiçek, avukatlık ruhsatnamesini aldıktan sonra babasının savunmasını da üstlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler