Trabzon'un haftasonu programı

Trabzonspor bugün (cuma) TSİ 20.00’de Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımı ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, bayan futbol ve hentbol takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre bayan futbol takımı ligin 18. haftasında bugün (cuma)

Trabzon'un haftasonu programı

Trabzonspor bugün (cuma) TSİ 20.00’de Suudi Arabistan’ın Al Ittihad takımı ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, bayan futbol ve hentbol takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre bayan futbol takımı ligin 18. haftasında bugün (cuma) deplasmanda Adana İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Adana Gençlik Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 36 puanla 4. sırada yer alıyor.

Basketbol takımı ise ligin 23. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Edip Buran Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 15.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 30 puanla 11. sırada yer alıyor.

Hentbol takımı da ligin 21. haftasında yarın deplasmanda (Cumartesi) Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak. Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

Bu maç öncesi ekip 21 puanla 6. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor