Trabzon'un gözü zirvede

 Fırtına, bu akşam Antalyaspor'u devirip grubu lider bitirerek bu yoldaki ilk adımı atmanın peşindeAvrupa’ya erken havlu atan, ligde zirvenin gerisinde kalan Trabzonspor kupada zafere uzanmaya kararlı. Fırtına, grupta oynadığı ilk 4 maçı kazandıktan sonra

Trabzon'un gözü zirvede

 Fırtına, bu akşam Antalyaspor'u devirip grubu lider bitirerek bu yoldaki ilk adımı atmanın peşinde

Avrupa’ya erken havlu atan, ligde zirvenin gerisinde kalan Trabzonspor kupada zafere uzanmaya kararlı. Fırtına, grupta oynadığı ilk 4 maçı kazandıktan sonra Eskişehirspor’a yenilmişti. Buna rağmen 12 puanla liderliğini sürdürüyor. Fırtına, bu akşam gruptaki son maçında Antalyaspor’u ağırlayacak. Bordo-Mavililer’e grup birinciliği için beraberlik yetiyor. Ancak Mersin galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor, seri yakalamanın peşinde. Bu nedenle tek hedef kazanmak. Bordo-Mavililer, rakibiyle deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2 kazanmayı başarmıştı. Fırtına ayrıca bu sezon taraftarı önünde oynadığı tüm kupa maçlarında galip gelmeyi başardı.

Antalya iddialı geldi

Bu sezon ligin flaş takımı olan Antalyaspor, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçerek liderin 12 puan gerisinde kaldı. Mehmet Özdilek’in öğrencileri için de kupada ilerlemek en önemli hedef haline gelmiş durumda. Kırmızı-Beyazlılar’ın da tek amacı, kendilerine yarı finali getirecek bir skorla Trabzon’dan dönmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor