Trabzon tur peşinde!

Trabzon'da son dakikaTek eksik AbdullahBordo-Mavililer’de Zeki Yavru, Eskişehirspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcu takımla antrenmanlara başladı ve oynayacak duruma geldi. Tolunay Kafkas, tam kadr

Trabzon tur peşinde!

Trabzon'da son dakika

Tek eksik Abdullah


Bordo-Mavililer’de Zeki Yavru, Eskişehirspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcu takımla antrenmanlara başladı ve oynayacak duruma geldi. Tolunay Kafkas, tam kadro olmanın mutluluğunu yaşıyordu ancak Abdullah Karmil grip oldu. Önceki akşam hastanede serum tedavisi uygulanan Abdullah, bu akşamki mücadelede takımını yalnız bırakacak.

Antalyaspor'da son dakika

Akdeniz ekibinde 4 sakat var

Mehmet Özdilek, Tolunay Kafkas kadar şanslı değil. Konuk ekipte 4 önemli sakat bulunuyor. Kaleci Hakan Arıkan, sol bek Ergün Teber, orta sahadan Musa ve golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu, bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Önemli eksikler nedeniyle Mehmet Özdilek, kadro kurma sıkıntısı çekiyor. Başarılı çalıştırıcı özellikle Janda ile Pedro arasında tercih yapmakta zorlanıyor.

Antalya’ya sis engeli

Trabzon’da dün oldukça sisli bir hava vardı. Bu durum hava ulaşımını adeta felç etti. Antalyaspor kafilesi de bu durumdan olumsuz etkilendi. Kırmızı-Beyazlılar, Samsun Havalimanına iniş yaptı. Ardından karayoluyla 4 saatlik bir yolculuğun ardından Trabzon’a vardılar.

Puanlar eşit olursa ne olacak?

Son maçlarda Antalysapor’un Trabzon’da kazanması, Eskişehirspor’un da Mersin’i yenmesi halinde işler karışacak. Trabzonspor, Antalyaspor ve Eskişehirspor 12 puanla grubu tamamlayacak. Bu durumda, bu üç ekibin kendi aralarında oynadıkları maçlardan yeni bir puan durumu oluşturulacak. Ancak bu durumda da her takımın 6 puanı olacağı için genel averaja bakılacak. Antalyaspor’un Trabzon’u 1,2 ya da 3 farklı yenmesi halinde, bu iki takım yarı finale adını yazdıracak. 4 ya da daha farklı galibiyetinde ise bu kez gruptan Antalyaspor ile Eskişehirspor çıkacak.

Takımların muhtemel 11'leri

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora , Adrian, Alanzinho, Olcan, Henrique

ANTALYASPOR: Sammy, Koray , Deniz, M.Sedef, Ziziç, Isaac, Uğur, M.Duruer, Janda (Pedro), Aissati, Diarra

HAKEM: M.İlker Coşkun

STAT: H.Avni Aker

YAYIN: ATV/ Haber61 canlı anlatım servisi

SAAT: 18.00

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor