Trabzonspor'u Kıbrıs rotası değişti!

Saban saat 09.30 sıralarında Trabzon'dan hareket eden kafilede 20 futbolcu yer alırken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları da kafilede yer aldı.Yunanistan'ın Astra Havayolları'na ait özel uçağın önce Rodos'a ardından

Trabzonspor'u Kıbrıs rotası değişti!

Saban saat 09.30 sıralarında Trabzon'dan hareket eden kafilede 20 futbolcu yer alırken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları da kafilede yer aldı.

Yunanistan'ın Astra Havayolları'na ait özel uçağın önce Rodos'a ardından Larnaka'ya ineceği açıklanmıştı. Ancak uçak havadayken kaptan pilotun anonsu ile rota değişti ve Trabzonspor direkt olarak Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Larnaka şehrine indi. Daha önceki yıllarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne Türkiye'den kalkan uçakların direkt uçamadığı ancak bu kez Dışişleri Bakanlığı'nın girişimleri sonucu, kaptan pilotun da uçak havadayken Kıbrıs Rum Kesimi ile geçtiği irtibat sonrası kafile Larnaka şehrine indi.

Daha önceki yıllarda Anortohosis Famagusta ve Apoel maçları için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gelen Bordo-Mavili Takım, geniş güvenlik taramalarından geçirilmiş ve maç öncesi takıma zorluk çıkartılmıştı. Aynı düşünce ile havalimanına giren Trabzonspor kafilesi, kendileri için açılan özel gişelerden hiçbir sorun yaşamadan çok kısa bir sürede havalimanından ayrıldı. Havalimanı dışında ise Trabzonspor kafilesi geniş güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen otobüse bindi ve maç saatine kadar konaklayacağı otele geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor