Ordu'da öğrencilere kırtasiye yardımı

Ordu Yoksullara Yardım ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi 3 bin 500’e yakın öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtılacak.Her yıl eğitim-öğretim yılının başlamasıyla hayırsever vatandaşların desteği ile alınan kırtasiye malzemeleri, daha önceden belirlenen

Ordu'da öğrencilere kırtasiye yardımı

Ordu Yoksullara Yardım ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi 3 bin 500’e yakın öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtılacak.

Her yıl eğitim-öğretim yılının başlamasıyla hayırsever vatandaşların desteği ile alınan kırtasiye malzemeleri, daha önceden belirlenen öğrenci listesi doğrultusunda dağıtımı gerçekleştiriyor.

Dernek Başkanlığı görevini yürüten belediye başkanı Seyit Torun, öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerine de kırtasiye setlerinin dağıtımını yaptı.

Velilerle sohbet eden Torun, bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, "Bu gibi özel günlerde öğrencilerin sevindirilmesi kadar önemli bir şey yoktur. Bu anlamda katkı sağlayan esnaflarımıza ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel