Trabzonsporlu atletlerin başarısı!

Startı 19 Mayıs Stadı'nda Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir tarafından verilen 21 kilometrelik yarı maratona, 10'u bayan, toplam 68 sporcu katıldı.Yarışta takım sıralamasında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinci, İstanbul Zeytinburnu Beştesi

Trabzonsporlu atletlerin başarısı!

Startı 19 Mayıs Stadı'nda Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir tarafından verilen 21 kilometrelik yarı maratona, 10'u bayan, toplam 68 sporcu katıldı.

Yarışta takım sıralamasında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinci, İstanbul Zeytinburnu Beştesis Spor Kulübü ikinci, Trabzonspor üçüncü oldu. Bayanlarda da BJK birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından verildi.

Ayrıca Milli Atletimiz Kemal Gelecek 22-23 Mayıs 2011 tarihlerinde Portekiz’in Lizbon kentinde yapılacak olan Avrupa Kupası Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor