Trabzonspor'la gurur duydum

Yeni takımı Hertha Berlin formasıyla ikinci golünü atan genç Türk yıldız Tunay Torun, başkent ekibine çok çabuk uyum sağladığını, sürekli ilk 11'de forma şansı bulmasının kendisine olan güvenini attırdığını söyledi. Milli futbolcu, Hertha Berlin'in son ha

Trabzonspor'la gurur duydum

Yeni takımı Hertha Berlin formasıyla ikinci golünü atan genç Türk yıldız Tunay Torun, başkent ekibine çok çabuk uyum sağladığını, sürekli ilk 11'de forma şansı bulmasının kendisine olan güvenini attırdığını söyledi. Milli futbolcu, Hertha Berlin'in son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan sonra hedeflerinin artık düşmemek değil üst sıralar olduğunu da belirtti.

Sezon başı Hamburg'dan Hertha Berlin'e transfer olan ve yeni takımı adına ikinci golünü atan genç Türk yıldız Tunay Torun, başkent ekibine çok çabuk uyum sağladığını, sürekli ilk 11'de forma şansı bulmasının kendisine olan güvenini attırdığını söyledi. Hertha Berlin'de arkadaşlığın çok iyi olduğunu, bu yüzden fazla zorluk çekmediğini ifade eden Tunay, "Hertha Berlin'i seçmekte ne kadar doğru bir tercih ettiğimi şimdi daha iyi anladım. Burada çok sıcak bir ortam var. Kısa zamanda takıma uyum sağladım. Sürekli ilk 11'de forma şansı bulmak kendime olan güvenimi arttırdı. İkinci golümü attım. Daha iyisini yapabilirim. Bunun için daha fazla çalışmam gerektiğini de biliyorum." dedi.

Hertha Berlin'in son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan sonra hedeflerinin artık düşmemek değil üst sıralar olduğunu belirten milli futbolcu, "Sezona evimizde Nürnberg yenilgisiyle başlayınca herkes bizim tekrar düşeceğimiz korkusuna kapıldı. O mağlubiyet bizi kendimize getirdi. Son beş haftada hiç yenilmedik. Son şampiyon Dortmund ve güçlü Stuttgart karşısında galip geldik. Şimdi hedef üst sıralar. Avrupa kupalarına katılmak bizim için büyük başarı olur." diye konuştu.

Futbola başladığı eski kulübü Hamburg'un 1 puanla ligin son sırasında bulunmasına çok üzüldüğünü ifade eden Tunay, "Hamburg çok köklü bir kulüp. Sezona kötü başladılar. Şimdi antrenörlerini de gönderdiler. Umarım en kısa zamanda toparlanırlar ve ligin alt sıralarından kurtulurlar." dedi.

Türkiye A Milli Takımı'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde grupta ikinci sırayı alıp baraj maçlarına kalmaları için büyük avantaj sağladığını kaydeden Tunay, "Baraj maçlarına kalmak artık bizim elimizde. Almanya ve Azerbaycan maçlarını kazanıp baraj maçı oynayacağımız rakibimizi bekleyeceğiz. Şampiyonaya gideceğimize inanıyorum. Ben de o kadroda yer almak istiyorum." şeklinde konuştu.

"TRABZONSPOR'UN INTER GALİBİYETİYLE GURUR DUYDUM" 

Trabzonspor'un ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi maçında İtalyan devi Inter karşısında deplasmanda aldığı galibiyetin çok gurur verici olduğunu aktaran Tunay, "Maçı televizyondan izledim. Müthiş bir maç oldu. Bir Türk olarak Trabzonspor'un Inter galibiyetiyle gurur duydum. Özellikle milli takımdan arkadaşım olan kaleci Tolga ağabeyin kurtarışları mükemmeldi. Maçtan sonra arayıp kendisini tebrik ettim. Dilerim gruptan çıkarlar ve bizlere de yeni sevinçler yaşatırlar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor