Trabzonspor'dan Trabzonsporlulara

Trabzonspor kulübünden Trabzonsporlu taraftara sağduyu çağrısı yapıldı.İşte kamuoyuna yapılan açıklama;Kulübümüz, son dönemde ülke futbolundan başlayıp bütün Türkiye’yi etkisi altına alan malum süreci başından beri büyük bir dikkat ve hassasiyetle takip e

Trabzonspor'dan Trabzonsporlulara

Trabzonspor kulübünden Trabzonsporlu taraftara sağduyu çağrısı yapıldı.

İşte kamuoyuna yapılan açıklama;

Kulübümüz, son dönemde ülke futbolundan başlayıp bütün Türkiye’yi etkisi altına alan malum süreci başından beri büyük bir dikkat ve hassasiyetle takip etmektedir.

Adli sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi ve hukuğun üstünlüğünün tartışılmaması adına gelişmelerin sağduyuyla değerlendirilerek, izlenmesi, böyle durumlarda yaşanması muhtemel bilgi kirliliğinin de ortadan kaldırılması adına büyük önem taşımaktadır.

Kulübümüzün tercih ettiği bu duruşun, camiamızı oluşturan tüm unsurlara da sirayet etmesi, kuşkusuz hepimizin ortak menfaatinedir.

Böylesi tartışmalı ortamlarda haklı olmak kadar haklı kalabilmek de dikkat ve sorumluluk istemektedir.

Trabzonspor Kulübü bu dikkat ve sorumluluğu sürecin başlangıcından sonuna kadar sürdüreceğini daha önce de deklare etmiş, tavırlarıyla göstermiştir.

Büyüklüğümüzde en etkin rolü oynayan, kulübümüzün gerçek sahibi taraftarlarımızın da bu konuya benzer yaklaşımı göstereceğine inancımız tamdır.

Bu vesileyle, pazar günü İstanbul’da yapılmasının planlandığını öğrendiğimiz yürüyüşün, izlediğimiz yaklaşıma aykırı sonuçlar doğurabileceği ihtimali göz ardı edilmemelidir.

Her türlü yanlış anlaşılmaya fırsat verebilecek, kulüp menfaatlerinin aleyhine sonuçlar doğurabilecek ve sakinlikle geçilmesi gereken bir dönemin daha da hareketlenmesine yol açabilecek bu eylemin, yeniden gözden geçirilmesi büyük Trabzonspor taraftarlarından ricamızdır.

Gerçekler bu yöndeyken Trabzonsporlular’ın konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyor, tüm yetkililerin bu belirsizlik sürecinde hukukun üstünlüğünü ön plana alarak sorumluluklarının gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz.

Saygılarımızla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor