Trabzon'dan Çanakkale'ye ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından yaklaşık 40 kişilik heyeti Çanakkale'ye gelişlerinde ÇTso yönetim kurulu başkan yardımcıları Raif Aktur ve Erdal Akarsu ile Yönetim Kurulu üyesi Can Algönül karşıladı. ÇTso Başkan Yardımcısı Raif Aktur, Trabzonlu iş ada

Trabzon'dan Çanakkale'ye ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından yaklaşık 40 kişilik heyeti Çanakkale'ye gelişlerinde ÇTso yönetim kurulu başkan yardımcıları Raif Aktur ve Erdal Akarsu ile Yönetim Kurulu üyesi Can Algönül karşıladı.

ÇTso Başkan Yardımcısı Raif Aktur, Trabzonlu iş adamlarına Çanakkale ziyaretleri için teşekkür ederek, iki kentin iş adamları arasındaki sıcak ilişkinin devam etmesi temennisinde bulundu. Aktur, ÇTso'nun yat limanı, Aynalı Çarşı bölgesinin yenilenmesi, sergi ve konferans binası ve yeni iş merkezi gibi projelerini Trabzonlu iş adamlarına anlattı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ise iki oda arasındaki dostluğun daha da ileri gitmesini istediklerini belirterek, "Amacımız Çanakkale'de incelemeler yaparken, sizlerle daha yakın ilişki içinde bulunmaktır. Trabzon'un kapısı Çanakkalelilere her zaman açıktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi