Trabzonspor'da yolcular kesinleşiyor!

Trabzonspor'da yabancıların bileti kesiliyor.Kadro dışı bırakılan ve gönderilmelerine kesin gözüyle bakılan Janko, Emerson , Bamba'ya bir isim daha eklendi.Trabzonspor'a geldiği günden bu yana sempatikliği ve top cambazlığıyla Trabzonspor taraftarının sev

Trabzonspor'da yolcular kesinleşiyor!

Trabzonspor'da yabancıların bileti kesiliyor.

Kadro dışı bırakılan ve gönderilmelerine kesin gözüyle bakılan Janko, Emerson , Bamba'ya bir isim daha eklendi.

Trabzonspor'a geldiği günden bu yana sempatikliği ve top cambazlığıyla Trabzonspor taraftarının sevgilisi haline gelen Alanzinho'nun da kesin olarak gideceği açıklandı

Trabzonspor Teknik direktörü Tolunay Kafkas bugün düzenlediği basın toplantısında Aalanzinho ile yolların ayrılacağını söyledi. Kafkas herkes tarafından sorunsuz olduğu bilinen Brezilyalı oyuncu için " Kendi içerisinde bazı problemleri vardı. Bu sezon kendisinden beklenen verimi de alamadık. Sezon sonu takımdan ayrılacak. " dedi.

Kafkas'ın bu açıklamasının ardından Janko , Emerson, Bamba ve Alanzinho'nun gidişi kesinleşirken  bir diğer sorunlu yıldız Colman için ise sezon sonu karar verileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor