1461'den Trabzonspor'a 4 futbolcu!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki performansı ile taraflı tarafısz herkesin beğenisini kazandı. Takımın bir çok futbolcusu takımların transfer listesine girdi. Trabzonspor taraftarı ise bu genç yıldız adaylarından bir kaçının Trabzo

1461'den Trabzonspor'a 4 futbolcu!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki performansı ile taraflı tarafısz herkesin beğenisini kazandı. Takımın bir çok futbolcusu takımların transfer listesine girdi. Trabzonspor taraftarı ise bu genç yıldız adaylarından bir kaçının Trabzonspor'a kazandırılmasını sabırsızlıkla bekliyordu. Taraftarın bu isteği bugün yerine geldi ve pilot takımdan 4 oyuncunun Trabzonspor'a alınmasına karar verildi.

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay ile sürekli irtibat halinde olan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas bugün yaptığı basın toplantısında Akçay ile yaptığı görüşmeler sonucunda Yusuf Erdoğan,  Caner Osmanpaşa, Fatih Öztürk ve Abdulkadir Özdemir’in kadroya katılmasına karar verildiği açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor