Trabzonspor'da yerli gündemi

Bordo - mavililerin genç forvet oyuncusu için yeşil - beyazlı kulübe 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, Bursaspor'un da bu teklife çok sıcak baktığı öğrenildi. Sercan Yıldırım'ın da Trabzonspor'a gelmek istediği belirtilirken, iki kulüp arasındaki g

Trabzonspor'da yerli gündemi

Bordo - mavililerin genç forvet oyuncusu için yeşil - beyazlı kulübe 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, Bursaspor'un da bu teklife çok sıcak baktığı öğrenildi. Sercan Yıldırım'ın da Trabzonspor'a gelmek istediği belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve transferin bir kaç gün içerisinde kesinlik kazanabileceği iddia edildi. Trabzonspor daha önce de Bursaspor'dan Ozan İpek ve Turgay Bahadır için de transfer girişiminde bulunmuştu.

Ayrıca Trabzonspor'un Gaziantepspor forması giyen Cenk Tosun ısrarının da sürdüğü edinilen bilgiler arasında. İlk haber61.net'in dünyaya duyurduğu Cenk Tosun'un transfer gündeminde olmasının üzerine Cenk Tosun'da Trabzonspor'da oynamak istediğini söylemişti.

Gaziantepspor yönetiminin de bu transfere açık kapı bıraktığını da haber61 spor servisi hafta içi gündeme taşımıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor