Yıldırım Gümüşdağ için ne dedi?

Mahmut Özgener, “Benden bu kadar” dedi, futbolun gündemi adeta alev aldı. Bütün gözler 29 Haziran’daki seçime çevrilirken, Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım tartışma açıklamalar yaptı:Gümüşdağ polemiğine cevap!TFF Başkanı artık Kulüpler

Yıldırım Gümüşdağ için ne dedi?

Mahmut Özgener, “Benden bu kadar” dedi, futbolun gündemi adeta alev aldı. Bütün gözler 29 Haziran’daki seçime çevrilirken, Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım tartışma açıklamalar yaptı:

Gümüşdağ polemiğine cevap!

TFF Başkanı artık Kulüpler Birliği’nin içinden çıkmalı. Futbolun sorunlarını bilen, sürekli bizlerin arasında olan birinin TFF Başkanı da olması her kulüp için iyi olacaktır. Göksel Gümüşdağ, TFF’de görev yapmış, rahmetli Canaydın zamanında ve benimle birlikte kulüpler birliğinde etkin görevde bulunmuş, futbol ailesine önemli hizmetler vermiş, etkili bir arkadaşımız. Onun bu görevi rahatlıkla yapabileceğine inancım tam. Gümüşdağ’ın benim adamım olduğunu söylüyorlar... Bunu bu şekilde söyleyenler çok ayıp ediyorlar. Ben Göksel Gümüşdağ’ı 3 yıldır tanıyorum, kendisi Galatasaraylı, Galatasaray kongre üyesi. Fenerbahçe ile hiçbir bağı yok.

‘Özgener kalsa iyi olurdu’

Artık bu işleri kulüpçülük yaparak çözemeyiz. Başarıyla bu görevi yapacağını düşünmesem Gümüşdağ’ı desteklemezdim. Mahmut Özgener kalsaydı iyi olurdu ama ailevi sebepleri göstererek kalmak istemedi. Saygı duymak lazım. Bu dönem Göksel Gümüşdağ başkan olur onun dönemi bittikten sonra bir başka kulüp başkanı arkadaşımız olur bu böyle sürer ve Türk futbolu için faydalı işler üretilir.

Kulüpler Birliği’nin tavrı...

Benim o olmuş bu olmuş gibi bir takıntım yok. Göksel Bey'in bu alışık olunmayan ilk dönem için çok iyi bir aday olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra isterse Sadri (Şener) Bey olur isterse Ünal (Aysal) Bey olur, onu bilemem. Türk futboluna kimin iyi hizmet edeceğine Kulüpler Birliği olarak ikna olursak onu destekleriz. Bu dönemde de Kulüpler Birliği olarak bir karar alırız. Göksel Bey aday olursa benim arzum onun başkan seçilmesi. Başka aday çıkarsa onu da 18 başkan oturur, dinleriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor