Trabzonspor'da transfer hareketliliği

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir takım ile mücadele etmenin hesaplarını yapan Karadeniz ekibi yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı transfer çalış

Trabzonspor'da transfer hareketliliği

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir takım ile mücadele etmenin hesaplarını yapan Karadeniz ekibi yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı transfer çalışması yapıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren Bordo-mavili yönetim, kamp başlamadan transferde büyük bir oranda mesafe almak istiyor. Sezon başı kampının çok önemli olduğuna vurgu yapan Güneş'in, yapılması planlanan transferlerin kampa yetiştirilmesini istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında çıkan Asbaşkan Nevzat Şakar'ın daha önce izlenen ve olumlu rapor verilen oyuncularla görüşmelere başlarken, Didier Zokora ve Ndri Romariç için Sevilla ile yapılan pazarlıklar sürüyor. Bordo-Mavili yönetim iki futbolcu için teklifini iletirken Sevilla kulübünün verecek olduğu cevap beklenmeye başlandı. İspanya kulübünün bu iki oyuncuyu yollarını ayırma planları yaptığı Trabzonspor'da özellikle Didier Zokora konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Trabzonspor yönetimi yurt içinde yapmayı planladığı transferler için de sezonun bitmesini bekliyor. Bursaspor'dan Turgay Bahadır ve Ozan İpek'i kadrosuna katmayı planlayan Bordo-mavili yönetim bu iki oyuncu için yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili kulüp transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular üzerinde duruyor. Şenol Güneş'in de sezon bitimiyle göndermeyi düşündüğü oyuncuların listesini hafta başında yönetime sunacağı belirtildi.

Son dönem de forma şansı bulamayan ve mevkisini önce Pawel Brozek'e ardından da Egemen'e kaptıran Hırvat oyuncu Cale'nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetiminden bonservis bedelinin belirlenmesini isteyen Cale'nin kulüp aradığı ifade edildi. Ayrıca bordo-mavili takımda forma şansı bulamayan Sezer Badur ve Mehmet Çakır'ında ligin bitmesiyle birlikte kulüp arayışı içinde olacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor