Trabzonspor'da tezat cevaplar

Trabzonspor’da transfer dönemi devam ederken Umut Bulut’un Fransa'nın Toulouse takımına transfer edilmesi ise gündemde oldukça geniş yer tuttu.Trabzonspor yönetimi ise Umut Bulut transferinde çelişkili cevaplar veriyor. Akıllara gelen şey ya başkan ve asb

Trabzonspor'da tezat cevaplar

Trabzonspor’da transfer dönemi devam ederken Umut Bulut’un Fransa'nın Toulouse takımına transfer edilmesi ise gündemde oldukça geniş yer tuttu.

Trabzonspor yönetimi ise Umut Bulut transferinde çelişkili cevaplar veriyor. Akıllara gelen şey ya başkan ve asbaşkanın transferden haberleri yok, ya da yönetimin kendi içerisinde birbirlerinden haberi yok. 

İşte olayın  ayrıntıları;

Haber61.net’te günler önce yayınlanan haberde Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener Umut Bulut’a izin verdiğini ifade etmişti.

Sadri Şener kullandığı ifadeler aynen şu şekildeydi;

“Sadri Şener milli maç için geldiği Brüksel'de beraberinde Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'la birlikte bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet sırasında, mümkün olduğu kadar şampiyonluk ve Fenerbahçe kelimelerinden uzak durdu. Dikkat çeken bu tutumundan sonra keyifli sohbetine bir de nokta koyarak devam etti:

"Dün öğleden sonra Milli Takım kampını ziyaret ettim. Umut Bulut gözümün içine bakıyordu. Biliyorsunuz onun yurt dışındaki bir kulübe transferi söz konusu. Ben de gitmesine rıza gösterdim. Bazı oyunculara bu iyiliği yapmazsanız sonra ah alırsınız. Dilerim gittiği Toulouse'da mutlu ve başarılı bir sezon geçirir. Onu çok arayacağız, ama yerine de en az onun kadar iyi bir futbolcu transfer edeceğiz. Taraftarlarımız hiç endişelenmesin"

Ayrıca Başkan Şener, Umut Bulut'un Toulouse'a gittiğini de söyledi” şeklindeydi.

Bu açıklamanın üzerine Trabzonspor’un Asbaşkanı Nevzat Şakar Haber61.net Spor servisine bugün Umut Bulut’un gitmeyeceği yönünde açıklamalarda bulundu.

İşte Asbaşkan Nevzat Şakar’ın başkan tezatındaki açıklaması,  “Transfer gündemimiz yoğunluğunu koruyor. Umut Bulut ise bizim mukaveleli futbolcumuzdur. Şu anda bir yere vermeyi düşünmüyoruz” şeklinde oldu.

Bizde siz Haber61.net okurları gibi merak ediyoruz. Acaba hangisi doğru söylüyor, hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor