Trabzonspor'da sürpriz ittifak

Trabzonspor’da bütünlük arayışı için düğmeye basan ve bir dizi temaslarda bulunan Özkan Sümer, bu görüşmeler kapsamında son kongrenin başkan adaylarından Muharrem Usta ile İstanbul’da bir araya geldi. Buluşma Boğaz’daki Del Mare Restorant’ta gerçekleşti.

Trabzonspor'da sürpriz ittifak
Trabzonspor’da bütünlük arayışı için düğmeye basan ve bir dizi temaslarda bulunan Özkan Sümer, bu görüşmeler kapsamında son kongrenin başkan adaylarından Muharrem Usta ile İstanbul’da bir araya geldi. Buluşma Boğaz’daki Del Mare Restorant’ta gerçekleşti. Trabzonspor’un son durumunu masaya yatıran ikili birlik bütünlük arayışı konusunda ortak görüşte birleştiler. Özkan Sümer’in bu yöndeki ihtiyaca verdiği önemi Usta da mesajlarıyla destekledi.
 
İskender Önal Buluşması
 
Görüşmede Muharrem Usta’nın, ortak anlayışı temsil edecek bir oluşuma başında kim olursa olsun her türlü desteği vereceğini dile getirdiği belirlendi. Bu arada bir süredir İstanbul’da bulunan Özkan Sümer, uzun süredir sorun yaşadığı ve karşılıklı adaylık yarışına girdiği İskender Önal’la da buluştu.
 
Şener Geri Dönmedi
 
Önal, Sümer kanadından gelen bu talebi geri çevirmedi ve ikili masaya oturarak durum değerlendirmesi yaptı. İskender Önal da bütünlük arayışına destek verdiğini kaydederek, bunun Trabzonspor’un geleceği açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi. Özkan Sümer’in görüşme trafiğinde Faruk Özak ile Koray Aydın da yer aldı. Sadri Şener ise randevu talebine henüz geri dönüş yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor