Trabzonspor Bursaspor'u ezdi geçti!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla ligde 76. kez karşı karşıya gelecekler.  Trabzonspor ile Bursaspor arasında bugüne kadar ligde yapılan 75 maçta , bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor. 27 m

Trabzonspor Bursaspor'u ezdi geçti!
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla ligde 76. kez karşı karşıya gelecekler. 
 
Trabzonspor ile Bursaspor arasında bugüne kadar ligde yapılan 75 maçta , bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor. 27 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 111 gol atarken kalesinde 54 gol gördü.
İki takım arasında Bursa'da oynanan maçlarda ise ev sahibi ekip 9 kez galip geldi. Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan 36 karşılaşmada ise Bursa temsilcisi, 9 kez galibiyet sevinci yaşarken, Trabzonspor ise 14 kez 3 puana uzanan taraf oldu.
 
İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri de Trabzonspor, 1988-89 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonununda kendi evinde 5-0'lık sonuçla elde etti. Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçları ise deplasmanda 1-0, sahasında da 3-2 Bursaspor kazanmıştı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan maç ise 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler