Trabzonspor'da Cruz sesleri

Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Trabzonspor, bonservisi Manchester City'de bulunan forvet oyuncusu Roque Santa Cruz ile ilgilenmeye başladığı iddia edildi.30 yaşındaki Paraguaylı futbolcuyu transfer etmek için La Liga takımlarından Real Beti

Trabzonspor'da Cruz sesleri

Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Trabzonspor, bonservisi Manchester City'de bulunan forvet oyuncusu Roque Santa Cruz ile ilgilenmeye başladığı iddia edildi.

30 yaşındaki Paraguaylı futbolcuyu transfer etmek için La Liga takımlarından Real Betis'le yarışan Karadeniz ekibinin bu oyuncuyu kadrosuna katmak için ciddi miktarları gözden çıkardığı bildirildi. Başkan Sadri Şener de transferi doğrularken, İspanyol takımı Betis'in golcü futbolcunun transferinde bir adım önde olduğu öğrenildi. Trabzonspor'un hafta başına kadar yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmelerini hızlandıracağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor