Trabzonspor'da bu konu sorun oldu!

Henüz sezon başı olmasına rağmen geçtiğimiz sezon takımın as elemanları olan orta saha oyuncuları Özer Hurmacı ve Bourceanu'nun sakatlıkları bu manada Vahid Halilhodzic'in sıkıntı yaşamasına neden oldu.Orta sahada henüz istediği oyun anlayışını oturturama

Trabzonspor'da bu konu sorun oldu!

Henüz sezon başı olmasına rağmen geçtiğimiz sezon takımın as elemanları olan orta saha oyuncuları Özer Hurmacı ve Bourceanu'nun sakatlıkları bu manada Vahid Halilhodzic'in sıkıntı yaşamasına neden oldu.

Orta sahada henüz istediği oyun anlayışını oturturamayan Boşnak çalıştırıcı bu iki önemli isimden yararlanamaması, Karadeniz ekibini yeni arayışlara itti.

Kadrosunda birçok yeni isim bulunmasına rağmen takımın en önemli bölgesi olan orta sahanın yükünü kaldıracak isim üzerinde arayışlara giren Trabzonspor son olarak  transfer ettiği Mehmet Ekici ile bu sorunu gidermeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor