Trabzonspor'da anlamlı idman

Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.Antrenman öncesi bir dönem Türkçe öğretmenliği yapan teknik direktör Şenol Güneş'in Öğretmenler Günü, bordo-mavili futbolcular tarafından s

Trabzonspor'da anlamlı idman

Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi bir dönem Türkçe öğretmenliği yapan teknik direktör Şenol Güneş'in Öğretmenler Günü, bordo-mavili futbolcular tarafından sürpriz şekilde kutlandı. Kaptan Tolga Zengin, takım arkadaşlarıyla birlikte antrenman öncesi saha ortasına giderek Güneş'in Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Tolga Zengin, teknik direktör Güneş'e çiçek verirken, diğer oyuncular da yardımcı antrenörlere çiçek verdiler. Güneş, futbolcuların kutlamasıyla duygulanırken, Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora'nın ''Öğretmenim öğretmenim canım benim'' diye şarkı söylemesi herkesi güldürdü.

Daha sonra gerçekleştirilen antrenmana Vittek'in haricinde tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı süren Tayfun Cora ise takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı.
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor