Trabzonspor'a nazar değdi

Ara transfer döneminde adı manşetlerden düşmeyen Sezer Öztürk, Eskişehirspor'un başarısı için mücadele etmeye devam ediyor.Yıldız oyuncu bugün medyada yer alan röportajının bir bölümünde de Trabzonspor ile ilgili konuştu.Eskişehir'den sezon sonunda ayrılm

Trabzonspor'a nazar değdi

Ara transfer döneminde adı manşetlerden düşmeyen Sezer Öztürk, Eskişehirspor'un başarısı için mücadele etmeye devam ediyor.

Yıldız oyuncu bugün medyada yer alan röportajının bir bölümünde de Trabzonspor ile ilgili konuştu.

Eskişehir'den sezon sonunda ayrılmak gibi kesin bir düşüncesi olmadığını belirten Öztürk, önümüzdeki sezon için hedefin şampiyonluk olarak ortaya konulması halinde kırmızı-siyahlı kulüpte kalmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

İşte Sezer Öztürk Röportajında Trabzonspor ile ilgili bölüm:

"TRABZONSPOR'A NAZAR DEĞDİ"

-Trabzonspor'un ligin ikinci yarısının başında büyük bir düşüşü oldu. Bunu bekliyor muydun?

"Tabii üst üste bu kadar puan kaybı beklemiyordum. Trabzonspor'a nazar değdi diyorum ama son haftalarda toparlandılar. Trabzonspor'da çok sevdiğim arkadaşlarım var umarım onlar için en iyisi olur."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor