Arsinspor'un şansı devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Mahmut Memişoğlu, bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.  Memişoğlu, yaptığı açıklamada, ge

Arsinspor'un şansı devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Mahmut Memişoğlu, bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.

 

Memişoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta lider Hatayspor karşısında son dakikalarda yedikleri golle maçı berabere bitirdiklerini belirterek, ''Teknik heyet ve sporcularımız elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Lig lideri Hatayspor'dan alınan 1 puan bizim için çok önemlidir'' dedi.

 

Play off şanslarının halen daha devam ettiğini ifade eden Memişoğlu, şunları kaydetti:

,''Taraftarımız rahat olsun, bizlere desteklerini sürdürsünler. Arsinspor'a başkanlık yapmış, diğer başkanlar gibi geçen hafta görevinden istifa eden başkan Paşa Koç'un bu kulübe katkıları fazladır. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Başkan yardımcımız Mustafa Keleş'in talimatları ile yarın sahamızda oynayacak olduğumuz Ankara Demirspor maçı öncesi takımı kampa aldık. Bu maçtan 3 puanla ayrılıp ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Arsinspor'da her hangi bir sıkıntı sorun yoktur. Tüm spor kamuoyunun bilmesini isteriz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor